In juli 2020 is door de overheid de Paramedische herstelzorg na Covid-19 in het leven geroepen. Hierbij krijgen mensen met Post-Covid vanuit de basisverzekering een vergoeding voor fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. Deze tijdelijke regeling loopt tot eind 2024 en voor die tijd wordt er besloten of de paramedische herstelzorg vast in de basisverzekering komt of niet. Dit besluit wordt genomen op basis van onderzoek dat is uitgevoerd in 2021. 

Sinds die tijd is er veel veranderd in de verschillende therapieën omdat meer kennis is ontstaan over wat wel en niet helpend is. Maar wat zijn nu de ervaringen van patiënten met deze recentere paramedische herstelzorg? Dat horen we graag van jou!

Ben je in 2023 en/of 2024 bij een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist geweest? Vul dan vóór 25 juni deze vragenlijst in: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/paramedischeherstelzorgpostcovidnl

Help ons helpen

Er moet meer perspectief komen voor mensen met post-covid. Jouw steun is hard nodig! Steun ons belangrijke werk en help ons helpen!

hand geeft hart